Anderhalvemeterready.nl is live!

U wordt iedere keer opnieuw uitgedaagd door de steeds veranderende situatie tijdens de Corona crisis. Eén van de grote uitdagingen is hoe u uw team zo goed mogelijk kunt faciliteren zodat er op een zo goed mogelijke manier kan worden doorgewerkt. Nu we weer beperkt terugkeren naar onze werkplek zijn er diverse maatregelen en aanpassingen nodig om te zorgen dat uw team weer veilig aan de slag kan in de kantooromgeving. Marts Projectmanagement staat klaar om uw organisatie hierin te begeleiden en ondersteunen. Met onze kennis en ervaring in huisvestings- en designprojecten beschikken we over de juiste know how die nu de basis is om de noodzakelijke aanpassingen binnen de bestaande regelgeving in te kunnen voeren.

Bekijk hier het filmpje of ga direct naar onze website www.anderhalvemeterready.nl en vraag een gratis quickscan aan.