Maak kennis met…Lotte!

Lotte heeft al heel wat voetstappen gezet bij en voor Marts. Naast het werk is ze graag in het gezelschap van haar man en dochtertje van 1,5 jaar. Ook buiten haar gezin staat ze alom bekend om haar gezelligheid. Binnenkort zal het jonge gezin van Lotte verder zich uitbreiden met nog een kleine guit en hebben ze daar hun handen wel even vol aan. Dat is wel aan Lotte besteedt, je zal haar toch al niet snel zien stilzitten.

Lotte – ‘Afwisseling en uitdaging zijn de kernwoorden die mij drijven in mijn werk. Als projectmanager heb ik het geluk om bij verschillende bedrijven te worden ingezet waardoor ik de kans krijg om met veel verschillende mensen te kunnen samenwerken. Onze projecten brengen veelal veranderingen met zich mee voor de gebruikers binnen de organisatie. Door mijn enthousiasme, duidelijke communicatie, inlevingsvermogen en flexibiliteit laat ik de gebruikers graag de mogelijkheden en kansen in deze veranderingen zien. Samen met mijn collega’s ga ik de uitdaging aan om een optimale werkomgeving neer te zetten voor de gebruiker, waarbij ik streef naar het beste zakelijke resultaat.’