Hoera, Marts bestaat 10 jaar!

Donderdag 18 juni bestond Marts precies 10 jaar! Om dit te vieren hebben we met alle collega’s meerdere verrassingen voor Martijn en Marilon bedacht. Door de Corona-maatregelen konden de oorspronkelijke plannen om een weekendje eropuit te gaan met het hele team helaas niet doorgaan, maar die schuiven gewoon door. Met een beetje creativiteit hebben we er toch een leuke en geslaagde dag van kunnen maken.

Het eerste clubje collega’s was ’s ochtends al vroeg uit de veren om een verrassingsontbijt klaar te maken. Om half 7 werden de verse broodjes al de oven ingeschoven en de sapjes geperst. Na alles te hebben voorbereid, vertrokken de dames richting Martijn en Marilon om hen te verrassen met het verse ontbijtje. Ondertussen waren andere collega’s vroeg op kantoor om het cadeau, een Instawall met foto’s van de afgelopen 10 jaar, op te hangen. Het cadeau moest nog even geheim blijven dus deze werd afgedekt met een laken tot de grote onthulling later die dag.

Tussen de middag stond er een heerlijke lunch klaar die door de volgende shift collega’s was voorbereid. Rond borreltijd werd er een prachtige taart van patisserie Holtkamp aangesneden. Ook was het tijd voor de grote onthulling van het cadeau en werd er getoast met een glaasje (kinder)champagne. We hadden geluk met het weer en konden de dag afsluiten met een borrel in het zonnetje. Op naar de volgende 10 jaar!