Maak kennis met…Martijn!

Wie is Marts, wat doen we én nog belangrijker, wie werken er bij ons? Deze week stellen we Martijn aan je voor!

Martijn is inmiddels alweer tien jaar ondernemer. Alle mensen, bedrijven en mogelijkheden die hij heeft leren kennen en de ontwikkeling die hij heeft doorgemaakt met Marts ervaart hij als de beste leerschool ooit. Bij een crisis of andere uitdaging staat hij aan, klaar om het te fiksen. Opladen doet hij met wandelingen of fietsen in de natuur, sporten, koken en thuis genieten.

Martijn –
Samen met het team hebben we onze dienstverlening, wat tien jaar geleden begon met verhuismanagement, kunnen doorontwikkelen en we noemen ons nu gerust een allround huisvestingsbureau. Van een geschikte locatie zoeken naar een ontwerp en bouwbegeleiding door het Marts Design-team, de uitvoering, de facilitaire inrichting, de verhuizing of een klein project waar wat ondersteuning gewenst is, wij doen het allemaal. We zijn trots op onze wederkerende klanten. Het markeert vooral dat partnerschap en met elkaar meedenken het meeste oplevert voor iedereen. We leren een organisatie goed kennen, zien de knelpunten die op het pad komen en kunnen hierop inspelen. Daarnaast is het heel fijn om de relatie met de mensen waarvoor we werken een duurzaam karakter te geven. Het draait om verbinding, met de klant, met onze relaties en met elkaar als team. Echt weten met wie je te maken hebt haalt de kwaliteit van alles en iedereen naar boven.