Op de werkvloer met Richard!

Meestal begint voor mij een werkdag ’s morgens op kantoor. Nadat ik mijn collega’s een goedemorgen gewenst heb, zet ik mijn tas op één van de beschikbare werkplekken en loop dan meteen even naar de koffieautomaat. Mijn werkdag begin ik het liefste met een kop koffie! Vandaag de dag is dat vanwege de 1.5 meter regels net even anders. Als het kan, wordt uiteraard ook van ons verwacht om zoveel mogelijk vanuit huis te werken en bij mij is dat gelukkig goed te doen.

Naast de verschillende werkzaamheden die vanuit kantoor of thuis gedaan kunnen worden, zijn er ook werkzaamheden die op locatie moeten worden uitgevoerd. Momenteel werk ik o.a. aan een project waarbij ons ontwerpteam het masterplan voor een nieuw interieur van een kantoor in Luxemburg heeft gemaakt. Een internationaal architectenbureau is eindverantwoordelijk voor het definitief ontwerp en de uitvoering. Fase 1 is inmiddels halverwege de uitvoering en de oplevering staat gepland voor eind juli. Onlangs was ik in Luxemburg op de bouwplaats aanwezig voor een site-inspection. De resultaten van de inspectie heb ik vastgelegd op foto’s en samen met een review gerapporteerd aan het projectmanagementteam.