Op de werkvloer met Esra!

Vanwege COVID zien mijn werkdagen er iets anders uit. Ik werk meer vanuit huis en heb vaker digitaal contact met mijn opdrachtgevers. Op een virtuele manier zijn we voldoende met elkaar verbonden om de processen goed te laten verlopen. Wanneer het nodig is, ga ik wel naar locatie en let ik goed op het hanteren van de nodige maatregelen. De mix die hiermee ontstaat is goed werkbaar en levert zelfs effectief tijd op door het inleveren van reistijd.

Momenteel werk ik aan vier verschillende projecten, allemaal bij één opdrachtgever. Om het overzicht te behouden, gebruik ik een handige tool waarin ik een actielijst bijhoud. De projecten zijn erg variërend en vinden zowel op strategisch- als operationeel niveau plaats. Dit jaar vinden er op verschillende locaties interne verbouwingen plaats, waarbij er een transitie is om de medewerkers vloeiend te faciliteren met een goede tijdelijke werkplek tot de verbouwing en inhuizing is afgerond. Dit gehele proces zal ik voorbereiden en begeleiden. De bouwbegeleiding doe ik samen met mijn collega’s van Marts Design zodat we vanuit hun bouw en ontwerp expertise de nodige ondersteuning bieden. Het is geweldig om samen een optimaal resultaat te kunnen behalen en zo de beste service aan onze klant te kunnen verlenen.’