Maak kennis met…Vivian!

Wie is Marts, wat doen we én nog belangrijker, wie werken er bij ons? Deze week stellen we Vivian aan je voor!

Vivian gaat in haar vrije tijd graag uit eten, winkelen, skeeleren of naar de film met vrienden. Tijdens het wedstrijdzwemmen laadt ze weer helemaal op voor de volgende werkdag. Aan haar energie en enthousiasme kun je Vivian herkennen!

Vivian-
Bij Marts is geen dag hetzelfde. Als projectmanager ben ik de schakel tussen de opdrachtgever en de verschillende afdelingen. Bij de opstart van een project stel ik zoveel mogelijk vragen om achter de wensen van de stakeholders te komen en het project zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Ik ontzorg de klant en wil graag bekend staan als iemand die de klus klaart. Ik vind het belangrijk een positieve sfeer en indruk achter te laten. Ik krijg energie van de verscheidenheid in projecten en organisaties waarvoor wij mogen werken. Een project wat succesvol verliep geeft energie voor de volgende opdracht.  Met de brede ervaring die ik inmiddels heb, kunt u gerust uw huisvestingsvraagstuk bij me neerleggen, ik maak er graag een mooi project van.