Wij zijn verhuisd!

Ook vanuit onze nieuwe werkplek zullen wij u blijven ondersteunen bij uw huisvestingsvraagstukken met hetzelfde enthousiasme dat u van Marts gewend bent. Onze nieuwe werkspot is voor ons een testomgeving om een nieuwe insteek van kantoorgebruik uit te proberen. Hier zullen we ondervinden wat nodig is om doelmatig ons kleinere (flex)kantoor te gebruiken. Hoe behouden we verbinding in ons team en hoe houden we ons bedrijf net zo dynamisch als het voorheen was, zijn vraagstukken waar we bewust mee aan de slag gaan.  

Onze thuiswerkplekken zijn in orde gemaakt en we gaan alleen werken bij de klant als dit écht nodig is. Onze designers hebben ons nieuwe kantoor aantrekkelijk en volgens het nieuwe werken ingericht. Kom gerust een keer langs voor een kopje koffie (wanneer het weer kan) of spreek met ons af voor een online-meeting om van gedachten te wisselen over veranderingen op uw werkvloer. We kijken enorm uit naar dit nieuwe avontuur, heel graag tot ziens!“