Met een proefopstelling het nieuwe jaar in!

Uw kantoor zal door de huidige maatregelen maar ook door de naderende feestdagen minder gebruikt worden. Tijd genoeg voor een eventuele herindeling in uw kantoor. U kunt denken aan één of meer proefopstellingen binnen de huidige omgeving waarmee nieuwe verfrissende manieren van werkbenadering kunnen worden ontplooid. We zien de behoefte aan veilig kantoorgebruik, multifunctionele, grote ruimtes en het beschikbaar hebben van audiovisuele toepassingen toenemen. Uiteraard heerst bij iedere organisatie een eigen motivatie om aanpassingen te doen in de werkomgeving. Dit biedt in eerste instantie voldoende informatie om een eerste opzet te kunnen ontwerpen. Met de proefopstelling die hieruit voortvloeit ontstaat draagvlak om verder te vormen hoe verbinding en efficiënt kantoorgebruik er uit gaat zien in de toekomstDe gebruikers worden gestimuleerd tot het ontwikkelen van nieuwe manieren om elkaar up-to-date te houden en verbonden te blijven als we in de toekomst minder op kantoor zullen werken. 

Niet alleen bij de aftrap van het nieuwe kalenderjaar, maar ook voor samenkomsten zoals kennisdeling, brainstormsessies, samenwerking op projecten, presentaties en ontmoeting zijn aanpassingen nu gewenst. Uiteraard is het verstandig om dit in eerste instantie zonder al te grote investeringen uit te proberen om tot passende concepten te komen voor uw organisatie. 

Wij denken graag samen met u vooruit, komen met suggesties en advies en helpen waar nodig bij het tot stand komen van de proefopstelling. Plattegronden en 3D visualisaties kunnen worden gemaakt, meubilair kan worden hergebruikt of aangevuld. U kunt hiervoor bij ons terecht. In 2021 kan uw organisatie weer fris van start, verandering omarmend en met een nieuwe energieke insteek.