Het kantoor van MADE.COM is verhuisd naar een locatie dichterbij hun mooie showroom aan de Raadhuisstraat in Amsterdam. De nieuwe locatie werd een pand aan de Keizersgracht waar de kantoormedewerkers nu een directe, overdekte verbinding naar de showroom hebben. De voordelen hiervan laten zich raden en de inrichting met het meubilair van Marts Projectinrichting gemixt met dat waar MADE.COM bekend om is, is oogverblindend, passend en stijlvol te noemen. Marts heeft de verhuizing naar het nieuwe pand voorbereid en gecoördineerd en de bouwbegeleiding op zich genomen. Daarnaast mochten we, zoals gezegd, het kantoormeubilair leveren.

Voor dit project verzorgden we een aantal acties zoals het verzamelen van de documentatie voor het nieuwe pand en de afstemming met de pandeigenaar. Vervolgens pakten we taken op als de communicatie met de aannemer en verschillende installateurs, het bewaken van de planning en het regelen van de offertetrajecten voor bijvoorbeeld de brandveiligheidskeuring. Net als bij al onze projecten kiest de klant zelf waarvoor ondersteuning nodig is, we leveren maatwerk.

Ter voorbereiding op de verhuizing naar het nieuwe pand hebben we een indelingsplattegrond gemaakt voor de nieuwe werkplekken, ontmoetingsplekken en looproutes. Een proefopstelling van het nieuwe meubilair ondersteunde het maken van de juiste keuzes voor zowel de look&feel als het zit- en gebruikscomfort. Door een week de tijd te geven om verschillende bureaustoelen te testen, wordt een goede keuze gemaakt en gaat het meubilair lang mee. De favoriete stoel en het meest gekozen bureau is door ons geleverd en geplaatst. MADE.COM heeft zelf een prachtig assortiment aan meubels en woondecoratie dus voor de verdere aankleding van het kantoor kon rijkelijk geput worden uit eigen collectie.