Misha de Beijer

In mijn vrije tijd doe ik vaak leuke dingen met vrienden en familie. Lekker eten bijvoorbeeld of genieten van een goede film. Daarnaast ben ik sportief. Ik ben geregeld op de tennisbaan te vinden en ook voetbal heeft mijn interesse.  Met mijn vriendin ga ik graag op vakantie of een weekendje weg om zo naast onze eigen stad Rotterdam nog veel meer mooie plekken op de wereld te ontdekken!

Sinds september 2021 ben ik bij Marts aan de slag als Projectmanager. Mede door mijn facilitaire achtergrond is dit een functie die goed bij mij past. Huisvestingsvraagstukken zijn altijd actueel en ik denk graag in oplossingen. Het fungeren als schakel tussen meerdere partijen ervaar ik als prettig en gaat mij goed af. Ik heb het dan ook erg naar mijn zin bij Marts en dat komt mede door de afwisseling en de uitdagingen die de projecten met zich meebrengen. Het geeft mij energie om met mensen samen te werken en het voelt goed om klanten te ontzorgen.