Richard Flink

Richard kwam acht jaar geleden bij Marts werken als interieurarchitect en heeft inmiddels een boeiende lijst projecten op zijn naam staan. Met zijn vrouw Len onderneemt hij graag leuke dingen zoals citytrips, museabezoek en het ontdekken van lokale culinaire hotspots. Een lang weekend kajakken in een natuurpark of op zee behoort ook tot zijn favoriete uitstapjes en het zomerse opladen in Spanje wordt geen jaar overgeslagen.

Richard –

“Voor de grap zeg ik wel eens, ik doe het allerleukste werk wat je kunt bedenken en het is een voorrecht om dat te kunnen zeggen. Het ene moment ben ik bezig met het maken van een schetsontwerp of werk ik geconcentreerd een werkomschrijving uit, het andere moment sluit ik aan bij een overleg. Op bouw- en projectlocaties ontmoet ik opdrachtgevers, gebruikers en uitvoerende partijen en ligt de focus op communicatie en bewaking van processen. De veelzijdigheid maakt dat ik elke dag met veel plezier aan het werk ga. Ik kan me verliezen in een project wat ik van A tot Z mag oppakken waarbij het optimaal benutten van de ruimte en de behoefte van de gebruiker mooi in elkaar moeten vallen. Luisteren, begrijpen en vertalen, dat is het vooral. Een slimme bouwkundige aanpassing of een andere layout voor het interieur kan aan een ruimte een heel andere uitstraling en optimaal gebruiksgemak geven. Als ik uiteindelijk de opdrachtgever en mezelf aangenaam heb kunnen verrassen, heb ik een voldaan gevoel en weet ik dat ik er het beste uit heb kunnen halen en dat is waar ik voor sta.”

Richard W. Flink is in 2003 afgestudeerd als interieurarchitect aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en staat ingeschreven in het architectenregister als interieurarchitect onder registratienr.: 4.030915.001