Tessa van der Meeren

Tessa is afgestudeerd aan de kunstacademie en heeft een grote liefde voor interieur, architectuur en kunst. Samen met haar verloofde Philippe en dochter Isé woont ze in het fijne Rotterdam, waar diergaarde Blijdorp haar achtertuin is. Een goed glas wijn en lekker eten kan Tessa ontzettend waarderen. Daarnaast kan ze onwijs fanatiek zijn als het om (bord)spelletjes en muziek quizzen gaat.

Tessa –

“ Ik kan helemaal opbloeien wanneer ik aan een nieuw concept mag beginnen. Al bij de gesprekken met de opdrachtgever krijg ik een energie-boost die me drijft om het beste uit de opdracht te halen. Van moodboards, look & feel tot aan het echt 3d ontwerpen van ruimtes vind ik fantastisch. Ik hou ervan om met veel verschillende materialen te werken en deze ook écht vast te houden. Zo krijg je nog meer gevoel bij het project waar je aan werkt. Door contact met leveranciers heb ik door de jaren heen veel kennis van producten en materialen opgebouwd. Ik hoop in de toekomst vele toffe projecten bij Marts te mogen ontwerpen! “