Vivian de Gier

 

Vivian gaat in haar vrije tijd graag uiteten, winkelen, skeeleren of naar de film met vrienden. Haar energie kan ze kwijt in haar hobby wedstrijdzwemmen, want aan energie heeft de enthousiaste Vivian geen gebrek!

Vivian-
Als projectmanager bij Marts is geen dag hetzelfde. Ik ben de schakel tussen de opdrachtgever en de verschillende afdelingen. Aan het begin van een project stel ik zoveel mogelijk vragen om achter de wensen van de klant te komen en het project zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Ik hoop de klanten te kunnen ontzorgen en wil graag herinnert worden als iemand die de klus klaart. Ik vind het belangrijk een positieve sfeer en indruk achter te laten door een prettige samenwerking met de klant. Ik krijg energie van de verschillende projecten en organisaties waar wij voor mogen werken. Het beste gevoel is een opdracht succesvol te hebben afgerond. Dat geeft weer nieuwe energie voor de volgende opdracht. Met mijn enthousiasme ga ik graag met uw huisvestingsvraagstuk aan de slag!