Marts Projectinrichting

U wordt iedere keer opnieuw uitgedaagd door de steeds veranderende situatie tijdens de Corona crisis. Eén van de grote uitdagingen is hoe u uw team zo goed mogelijk kunt faciliteren zodat er op een zo goed mogelijke manier kan worden doorgewerkt.

Aanvankelijk speelde vooral ICT daarin een grote rol. Bij de meeste bedrijven loopt dat ondertussen allemaal gesmeerd. We zijn een flexibel volkje! Inmiddels zien we in dat deze crisis wat langer zal gaan duren en dat wanneer we uiteindelijk terugkeren naar onze werkplekken, dit aangepast en wellicht niet voor iedereen tegelijk zal zijn.

De werkplek thuis, zoals we die op stel en sprong hebben bemand, biedt niet altijd de ideale opstelling als het gaat om ARBO-regelgeving en gezondheid. Wij bieden de mogelijkheid om snel en tegen een actieprijs kantoormeubilair te bestellen, zowel huur als aankoop. Het meubilair kan worden geleverd op het adres van uw keuze. Soms is dat alleen een bureaustoel, soms is er meer nodig. Overal valt een mouw aan te passen want ook wij horen bij het flexibele volkje.

Om u een indruk te geven van onze actie vind u hieronder alvast een kleine greep uit de mogelijkheden. Bel of mail ons, we adviseren u graag bij het samenstellen van uw bestelling (0627067803, marilon@martsprojecten.nl).