Vacature Projectmanager

‘we get stuff done’

Loyaal, verbindend en toegewijd zijn eigenschappen die voor jou van toepassing zijn. Ze zijn onderdeel van de reden om je bij ons aan te sluiten. Je wilt werken bij verschillende soorten organisaties waarin je je expertise als projectmanager kunt laten floreren. De afwisseling in werkomgeving en de verschillende projecten bieden jou de ruimte voor je ontwikkeling en werkplezier. Team Marts is een dynamisch, behulpzaam en gezellig team. Deze eigenschappen neem je uiteraard ook mee naar onze klanten!

Als projectmanager huisvesting vervul je opdrachten binnen de verschillende branches in de zakelijke markt. Projectmanagement is de basis, met je charismatische persoonlijkheid leg je verbinding tussen stakeholders en gebruikers. Vanuit een vraagstuk ga je op zoek naar de beste manier voor de organisatie en het project om tot een subliem resultaat te komen.

Met jouw leiderschap en sprankelende persoonlijkheid weet je iedereen om je heen te inspireren. Je onderzoekt de behoeften en wensen van zowel de opdrachtgever als de gebruikers en kunt binnen we kaders van het project het best mogelijke resultaat bereiken.

Je werkt graag in een bedrijf waar verbondenheid met collega’s en het bedrijf centraal staat maar waar we ook onderhoudend en verbindend zijn voor onze externe relaties.   Naast je werk als projectmanager werk je in interne teams ook mee aan de ontwikkeling van Marts. Samen worden we steeds beter doordat we, naast de projecten, de veelzijdige capaciteit van ons team inzetten voor Marts. We zijn trots op deze unieke samenwerking en gedrevenheid en noemen dit ook wel ‘The Marts Way Of Working’.  Met elkaar stralen we uit wie we zijn. Bij ons werk je niet voor Marts, je bent Marts.

De praktische eisen:

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding, passend bij deze vacature;
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
 • Je hebt projectmatige ervaring en weet wat projectmatig werken inhoudt;
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B (dit is een harde eis);
 • Je bent communicatief vaardig en beschikt over uitstekende schrijfvaardigheden. Je bent charismatisch en ondernemend. Je weet wat er nodig is om succesvol te zijn in een projectgroep, omdat je hierin al veel ervaring hebt opgedaan;
 • Je weet kansen voor (nieuwe) opdrachten of werkzaamheden te herkennen en te creëren;
 • Je bent bereid om door heel Nederland en erbuiten aan de slag te gaan en vindt het heerlijk om veel op pad te zijn met de auto;
 • Je kunt een VOG overleggen.

Wat bieden we:

 • Een passend en marktconform salaris;
 • Fantastische secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een auto van de zaak, een telefoon, laptop en gezellige borrels en uitstapjes met je collega’s en veel ontwikkelingsmogelijkheden;
 • 26 vakantiedagen;
 • Een ondernemende en inspirerende werkomgeving waarin iedereen openstaat voor nieuwe initiatieven en ideeën;
 • Fantastische en gezellige collega’s;


Wat verwachten wij van jou en wat kun jij van ons verwachten?
Bij Marts verwachten we van onze projectmanagers dat zij in staat zijn om verschillende projecten te managen en in beheer te hebben. Wij vinden dat naast uitstekende projectmatige skills hier ook zeer goede communicatieve vaardigheden voor nodig zijn. Dit betekent dat je veel initiatief toont in je contact met zowel de klant als collega’s, maar ook dat je sterk bent in het verzorgen van communicatie. Wij leveren maatwerk en zetten graag een stap extra voor de klant. Het is belangrijk dat je dit in je hebt en ook ziet waar deze kansen liggen.

Voor medewerkers is Marts een werkgever met veel ontwikkelingsmogelijkheden en veel vrijheid om invulling te geven aan de rol die de medewerker binnen de organisatie vervult. Vertrouwen, flexibiliteit en betrokkenheid van beide kanten is essentieel om goed te functioneren binnen onze organisatie. De werkomgeving en onderlinge cultuur heeft continu onze aandacht. Door elkaar te inspireren en leuke activiteiten te doen zijn we in staat de juiste energie mee te nemen in onze externe werkzaamheden. ‘We get stuff done’. Daar staan we voor, zowel bij onze opdrachtgevers als voor elkaar. De medewerkers dragen ons bedrijf en ons imago uit en zijn daarmee essentieel voor het succes van de organisatie. Zonder tevreden medewerkers, geen tevreden klanten.

 

Als je vindt dat het tijd wordt dat we kennis maken, stuur dan een mail met je motivatie en een CV naar info@martsprojecten.nl ten name van Marilon Schmale.