Vacature Projectmanager

“Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere.”

Ongewoon is de standaard
Houd je van projectmatig werken in wisselende omgevingen? Ben jij een charismatische, ondernemende go-getter en wil je werken binnen een bedrijf met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling? Dan hebben wij een superleuke vacature voor je!

Als Projectmanager bij Marts coördineer je huisvestingsprojecten bij onze diverse klanten binnen verschillende branches. Met jouw enthousiasme en expertise pak jij elk project met beide handen aan en breng je dit niet alleen tot een succesvol einde; je overtreft ook nog eens alle verwachtingen. Leiderschap zit in je bloed en met jouw fantastische persoonlijkheid en natuurlijke passie weet je iedereen om je heen te inspireren. Je voelt de behoeftes en wensen van de opdrachtgever aan en weet deze te vertalen naar een oplossing. Je bent een charismatisch en ondernemend type en je begrijpt dat het als projectmanager essentieel is om assertief te zijn. Je wilt graag in een bedrijf werken waar collega’s nog echt voor elkaar klaar staan en waar verbondenheid met elkaar en het bedrijf centraal staat. Bij ons werk je niet voor Marts, je bent Marts.

De praktische eisen:

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding Facility Management;
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Je hebt projectmatige ervaring en weet wat projectmatig werken inhoudt;
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B (dit is een harde eis);
 • Je bent communicatief vaardig, neemt hierin initiatief en hebt uitstekende schrijfvaardigheden in zowel de Nederlandse als de Engelse taal;
 • Je bent charismatisch en ondernemend. Je weet wat er nodig is om succesvol te zijn in een projectgroep omdat je hierin al veel ervaring hebt opgedaan;
 • Je weet kansen voor (nieuwe) opdrachten of werkzaamheden te herkennen en te creëren;
 • Je bent bereid om door heel Nederland en erbuiten aan de slag te gaan en vindt het heerlijk om veel op pad te zijn met de auto;
 • Je kunt een VOG overleggen.

Wat bieden we:

 • Een passend en marktconform salaris;
 • Fantastische secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een auto van de zaak, een telefoon, laptop en gezellige borrels en uitstapjes met je collega’s;
 • 26 vakantiedagen;
 • Een ondernemende en inspirerende werkomgeving waarin iedereen openstaat voor nieuwe initiatieven en ideeën;
 • Fantastische en gezellige collega’s;
 • Platte organisatie in de breedste zin van het woord.

Wat verwachten wij van jou en wat kun jij verwachten van ons?
Bij Marts verwachten we van onze projectmanagers dat zij in staat zijn om verschillende projecten te managen en in beheer te hebben. Wij vinden dat naast uitstekende projectmatige skills hier ook zeer goede communicatieve vaardigheden voor nodig zijn. Dit betekent dat je veel initiatief toont in je contact met zowel de klant als collega’s, maar ook dat je sterk bent in het verzorgen van communicatie. In onze projecten is er veel communicatie met de klant wat een hoog niveau van schrijven vereist. Wij leveren maatwerk en zetten graag een stap extra voor de klant. We treden hiervoor regelmatig buiten de gebaande paden. Het is belangrijk dat je dit in je hebt en ook ziet waar deze kansen liggen.

Voor medewerkers is Marts een werkgever met veel ontwikkelingsmogelijkheden en veel vrijheid om invulling te geven aan de rol die de medewerker binnen de organisatie vervult. Vertrouwen, flexibiliteit en betrokkenheid van beide kanten is essentieel om goed te functioneren binnen onze organisatie en om ons de mogelijkheid te geven een goede werkgever te zijn. Marts is een groeiende onderneming, het is daarom belangrijk dat je begrijpt dat bepaalde zaken nog in ontwikkeling zijn en het als een uitdaging ziet om hier aan bij te dragen. We streven naar tevreden medewerkers die trots zijn om voor ons bedrijf te werken. De medewerkers dragen ons bedrijf en ons imago uit en zijn daarmee essentieel voor het succes van de organisatie. Zonder tevreden medewerkers, geen tevreden klanten.

Voldoe je aan de eisen en wil je solliciteren? Mail dan je CV en motivatie naar info@martsprojecten.nl. Je kunt je sollicitatie richten aan Marilon Schmale.