Wie zijn wij?

Met trots stellen we ons voor als allround huisvestingsteam. Gestart vanuit verhuismanagement zijn we inmiddels uitgegroeid naar een complete dienstverlener op het gebied van huisvesting. Ons team met verschillende expertises, zoals interieurarchitecten, projectmanagers, verhuismanagers en verandermanagers vult elkaar aan en inspireert elkaar waardoor wij vanuit een energieke bron met u samenwerken aan uw huisvestingsprojecten. Samen bepalen we wat uw organisatie nodig heeft, of dit nu een nieuw ontwerp van uw werkomgeving, kantoorinrichting, haalbaarheidsstudie of verhuizing is. Wij leveren maatwerk door verbinding te maken met uw organisatie. Partnerschap en open, eerlijke communicatie staat voor ons centraal.

Onze werkwijze

Bij het van start gaan van een nieuwe opdracht doen we ons uiterste best om zo snel mogelijk verweven te raken in uw organisatie zodat we uw medewerkers en werkomgeving goed leren kennen. Op deze manier zorgen we dat onze oplossingen volledig aansluiten op de behoeftes en kernwaarden van uw organisatie. Onze projectmanagers bekijken uw project met een facilitaire blik. Dit betekent dat wij gedetailleerd kijken naar uw werkomgeving zodat er geen losse eindjes meer zijn bij ingebruikname van de nieuwe werkplek. Onze interieurarchitecten verdiepen zich in uw organisatie, uw mensen en de manier van werken. Samen met de gebruikers wordt nagedacht over de nodige veranderingen of verbeteringen. In stappen komen we samen tot een passend ontwerp waarin gebruikerswensen op de beste wijze vertaald zijn naar een esthetisch aantrekkelijke werkomgeving.

Ons team

We zijn niet bang om net even anders te zijn dan de rest en kijken graag op de ontwikkelingen vooruit. Uniek en persoonlijk, zo kun je ons team het beste omschrijven. Wij gaan graag de samenwerking met u aan en denken met u mee.