Wie zijn wij?

Uw huisvesting is onze passie. Marts biedt passende, innovatieve oplossingen voor elk huisvestingsvraagstuk. Wij zijn pas tevreden als uw huisvesting een perfecte match vormt met uw organisatie en de behoeftes en kernwaarden waar u voor staat. Door echt van waarde te zijn voor onze opdrachtgevers zorgen we dat onze hoge klanttevredenheid gewaarborgd blijft.

Logica speelt een grote rol gedurende onze werkzaamheden, maar onze kracht en ervaring ligt in het buiten de kaders kunnen kijken om te komen tot maatwerk. Wij geloven in luisteren naar de gebruiker en het nastreven van een zuivere vertaling hiervan gedurende het verandertraject. We willen het verschil maken; het verschil in voor en na de verandering in huisvesting, maar ook het verschil in de markt waarin we opereren. Al onze oplossingen worden bedacht met oog voor de mens, natuur en maatschappij.

Onze werkwijze

Onze aanpak is erop gericht om de dagelijkse gang van zaken binnen uw organisatie door te laten lopen zonder verstoringen, omdat we het belangrijk vinden dat iedereen gefocust kan blijven op het eigen primaire proces. Dit bereiken we door u en uw organisatie zoveel mogelijk te ontzorgen. Of dit nu tot uiting komt in het vormgeven van uw huisvestingsbeleid, het ontwerpen van een nieuwe inrichting of het managen van een verhuizing; wij gaan altijd tot het uiterste om de verwachtingen te overtreffen.

Ons team

Marts bestaat uit een team van ervaren projectmanagers en (interieur)architecten. Onze projectmanagers zijn experts op het gebied van huisvesting en facility management en beschikken over de kennis en ervaring om uw project een succes te maken. Wij kunnen u adviseren op zowel strategisch als operationeel niveau. Onze architecten bieden slimme, inspirerende en duurzame ontwerp oplossingen die zowel functioneel als aantrekkelijk zijn en naadloos aansluiten op de behoeften van de eindgebruiker.