Marilon Schmale

Tien jaar geleden heeft Martijn ons bedrijf Marts Projectmanagement opgericht. Over wat er daarna allemaal op ons pad kwam zouden we inmiddels een aardig boekje kunnen schrijven. Samen met onze collega’s hebben we enorme slagen gemaakt in de ontwikkeling en verbreding van onze dienstverlening. Maar we zijn natuurlijk zelf ook getransformeerd in meer ervaren ondernemers en werkgevers dan toen we begonnen. Ook dát moet je leren.

Er werkt een hele fijne groep mensen bij Marts die passen bij onze visie en de steeds bredere dienstverlening die we aan onze klanten kunnen bieden. Op het gebied van huisvestingsvraagstukken, ontwerp, inrichting en facilitaire ondersteuning zijn we full-service geworden, waarmee onze klanten alles op één adres kunnen halen. Het langdurige partnerschap wat we graag aangaan met onze klanten sluit hier perfect op aan.

Na mijn werk vind ik het fijn om in en rondom huis bezig te zijn. Wandelen met de hond, kletsen met mijn man of zoons, lezen, rommelen in huis, koken, in de tuin werken, sporten. Ik kan eigenlijk niet kiezen wat ik het liefste doe.