Jolanda de Weert

Met inmiddels 38 bezochte landen (and counting!) kun je Jolanda behoorlijk reislustig noemen. Terwijl ze haar volgende reis alvast plant, geniet ze ondertussen van veel bioscoopbezoeken, dansavondjes en sportevenementen. Het lopen van de Rotterdamse marathon 2019 was een sportief hoogtepunt, de medaille hangt trots aan de muur!

Als projectmanager houd ik me bezig met wisselende projecten, teams en opdrachtgevers. Het afwisselende karakter van projectmanagement bij Marts trekt mij ontzettend aan; de ene keer ben ik meer conceptueel bezig, een andere keer lossen we een operationeel probleem op. Ik vind het leuk om mij in korte tijd volledig bij de opdrachtgever onder te dompelen en onderdeel van het team te zijn. Wij komen bij een opdrachtgever terecht omdat er een vraag of probleem speelt. Er echt achter komen wat de kern van die vraag of dat probleem is, kan alleen door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen. Het geeft mij veel energie om op een open en vertrouwelijke manier in gesprek te gaan en gezamenlijk tot die kern te komen. Daarnaast behoud ik in drukke of chaotische situaties de rust en het overzicht, wat een fijne houvast voor anderen biedt. Aan het einde van een productieve dag heb ik eigenlijk vooral zin om de volgende dag met mijn bevindingen aan de slag te gaan!

Ik vind van alles interessant en dat uit zich in het soort projecten dat ik heb mogen leiden. Dit loopt uiteen van huisvestingsadvies of complexe verhuizingen tot de productie van grootschalige evenementen en kunstcampagnes.