Jolanda de Weert

Als projectmanager houd ik me bezig met wisselende projecten, teams en opdrachtgevers. Er steeds weer achter komen wat het belangrijkste is voor een opdrachtgever en hoe samen met het team het best mogelijke resultaat te bereiken vind ik een ontzettend leuke uitdaging. Goed luisteren en de juiste vragen stellen is daarbij cruciaal. In erg drukke of chaotische situaties behoud ik de rust en het overzicht, wat een fijne houvast voor anderen biedt.

Ik heb een zeer brede interesse en dat uit zich zeker ook in het soort projecten dat ik heb mogen leiden. Dit loopt uiteen van complexe verhuizingen of huisvestingsadvies tot de productie van grootschalige evenementen en kunstcampagnes.

In mijn vrije tijd ga ik graag op reis en ook ben ik een fanatieke bioscoopbezoeker. Filmtips zijn altijd welkom!