Kennisdelingssessie met Marts!

Binnen Marts werken wij voor allerlei verschillende opdrachtgevers. Een mooie bijkomstigheid is dat we allemaal andere dingen leren en een ander netwerk opbouwen. Vaak werken we zelfstandig van elkaar aan onze eigen projecten, daardoor zien we elkaar niet altijd even vaak en werkt niet iedereen frequent met elkaar samen. Om actief van elkaar te blijven leren en het teamgevoel te stimuleren, hebben we de Marts kennisdelingssessie in het leven geroepen. Tijdens een dynamische sessie van een half uur wordt elke keer door een wisselende groep collega’s een actueel onderwerp gepresenteerd. Erg leuk en leerzaam om op deze manier onze kennis met elkaar uit te wisselen en deze vanuit verschillende hoeken te benaderen! 

Tijdens onze sessie namen Pieter, Rianne en Vivian het team mee in de wereld van gebouwbeheer en de aspecten die onze werkzaamheden soms raken. Iedereen weet nu hoe je dubbel glas herkent (moet je wel een lucifer bij je hebben), of wat het verschil is tussen craquelé dakbedekking en de snelwegen in België (geen verschil).