Vacature Junior Projectmanager

Is het tijd om je te specialiseren na het behalen van je diploma?
Past projectmatig werken in wisselende omgevingen bij jou? Ben jij een zelfverzekerde en ondernemende persoonlijkheid met een facilitair HBO-diploma? Ben je er klaar voor om binnen een bedrijf te werken waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling? Dan hebben wij een superleuke vacature voor je!

Als Junior Projectmanager bij Marts leer je huisvestingsprojecten coördineren bij onze diverse klanten binnen verschillende branches. Onder onze vleugels kun je jezelf ontwikkelen tot een enthousiaste projectmanager met expertise op het gebied van huisvesting vanuit een facilitaire, dienstverlenende hoek. Jij bent het type dat deze kans met beide handen aanpakt en je vastbijt om je in deze richting te ontwikkelen.

Verbinding zoeken zit in je DNA en met jouw fantastische persoonlijkheid en natuurlijke passie weet je iedereen om je heen te inspireren en ondertussen alle informatie te verzamelen die je nodig hebt om een project te ondersteunen. Je bent leergierig, kan zelfstandig denken en documenten uitwerken maar overlegt graag en haalt feedback of advies op om goed werk te leveren. Je levert pas iets in als je zelf echt tevreden bent want er is niemand meer die je werk voor je nakijkt. Je schrijft en spreekt keurig Nederlands, goed Engels en je bent niet verlegen.

Je wilt graag in een bedrijf werken waar collega’s echt voor elkaar klaar staan en waar verbondenheid met elkaar en het bedrijf centraal staat. Bij ons werk je niet voor Marts, je bent Marts.

De praktische eisen:

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding Facility Management;
 • Je wilt in de praktijk opgeleid worden tot projectmanager;
 • Je hebt affiniteit met projectmatig werken en weet wat projectmatig werken inhoudt;
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B (dit is een harde eis);
 • Je bent communicatief vaardig, neemt hierin initiatief en hebt uitstekende schrijfvaardigheden in zowel de Nederlandse als de Engelse taal;
 • Je bent charismatisch en ondernemend.
 • Je bent bereid om door heel Nederland en erbuiten aan de slag te gaan en vindt het heerlijk om veel op pad te zijn met de auto;
 • Je kunt een VOG overleggen.

Wat bieden we:

 • Een passend en marktconform salaris;
 • Fantastische secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een auto van de zaak, een telefoon, laptop en gezellige borrels en uitstapjes met je collega’s;
 • 26 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Een ondernemende en inspirerende werkomgeving waarin iedereen openstaat voor nieuwe initiatieven en ideeën maar jou ook veel te bieden heeft om je ontwikkeling te ondersteunen;
 • Fantastische en gezellige collega’s.

Hoe zien jouw werkomgeving en je werkzaamheden eruit in de toekomst als je bij ons komt werken?
Bij Marts verwachten we van onze projectmanagers dat zij in staat zijn om verschillende projecten te managen en in beheer te hebben. Wij vinden dat naast uitstekende projectmatige skills hier ook zeer goede communicatieve vaardigheden voor nodig zijn. Dit betekent dat je veel initiatief toont in je contact met zowel de klant als collega’s, maar ook dat je sterk bent in het verzorgen van communicatie. In onze projecten is er veel communicatie met de klant wat een hoog niveau van schrijven vereist. Wij leveren maatwerk en zetten graag een stap extra voor de klant. We treden hiervoor regelmatig buiten de gebaande paden. Het is belangrijk dat je dit in je hebt en ook ziet waar deze kansen liggen.

Voor medewerkers is Marts een werkgever met veel ontwikkelingsmogelijkheden en veel vrijheid om invulling te geven aan de rol die de medewerker binnen de organisatie vervult. Vertrouwen, flexibiliteit en betrokkenheid van beide kanten is essentieel om goed te functioneren binnen onze organisatie en om ons de mogelijkheid te geven een goede werkgever te zijn. Marts is altijd in ontwikkeling en past zich aan, aan de wereld om zich heen. We streven naar tevreden medewerkers die trots zijn om voor ons bedrijf te werken. De medewerkers dragen ons bedrijf en ons imago uit en zijn daarmee essentieel voor het succes van de organisatie. Zonder tevreden medewerkers, geen tevreden klanten.

Voldoe je aan de eisen en wil je solliciteren? Mail dan je CV en motivatie naar info@martsprojecten.nl. Je kunt je sollicitatie richten aan Marilon Schmale.