Marts nieuwe partner VOB ledenvoordeel

Vanaf 1 oktober 2023 maken wij als Marts onderdeel uit van het ledenvoordeel programma van de Vereniging van Openbare Bibliotheken. Wij zijn onder andere aangedragen door Fons Steggink (Directeur Bibliotheek Venray). Bibliotheek Venray ondersteunen wij momenteel met hun herhuisvesting traject. Dit houdt onder andere in; het bewaken van het budget, selecteren van leveranciers voor het inrichten van alle facilitaire diensten, huidige pand gereed maken voor de verhuizing, de verhuizing coördineren en het opleveren van de oude locatie aan de gemeente.

Zoals u op deze website kunt nagaan, zijn wij een allround huisvestingsadvies bureau en zetten wij de komende jaren graag onze kennis en expertise in voor de leden van de VOB.
Uiteraard hebben wij een uitgebreid netwerk van allerlei verschillende leveranciers. Maar zijn te allen tijde een onafhankelijke partij hierin. Wij werken ook graag samen met leveranciers vanuit de opdrachtgever.

Voor een vrijblijvend gesprek of advies, maar zeker ook voor een vraag op het gebied van huisvesting kunt u gerust contact opnemen via info@martsprojecten en/of 079 316 21 95.