Design

Marts Design ontwerpt voor iedere organisatie een passend interieur. Onze affiniteit en ervaring is breed en veelzijdig. Naast het ontwerpen van een kantooromgeving wordt onze creativiteit ook geprikkeld door diverse andere opdrachten, zoals voor horeca, retail, onderwijs, zorg en overheid.

Onze aanpak is er altijd op gericht om slimme, inspirerende en duurzame ontwerpoplossingen te creƫren die zowel functioneel als aantrekkelijk zijn en naadloos aansluiten op de behoeften van de eindgebruiker. Wij geloven dat samenwerking met elkaar en met u als klant essentieel is voor het succes van een project. Door middel van 3D-visualisaties heeft u direct inzicht hoe het ontwerp eruit gaat zien.

Iedere interieurwens, groot of klein, is uniek, daarom kijken wij verder dan de kaders en wordt over de kleinste details tot in de puntjes nagedacht voordat een ontwerp tot stand komt. Ook de realisatie van het ontwerp kunnen wij volledig voor u verzorgen. Wij helpen u bij het selecteren van een aannemer, begeleiden de bouw op locatie, fungeren als aanspreekpunt en bewaken de planning en het budget (bij projectmanagement leest u wat wij allemaal voor u kunnen betekenen). Daarnaast waarborgen wij de kwaliteit van ons ontwerp door zelf oog te houden op de uitvoering.