Huisvestingsscan

Het vinden van de juiste huisvesting is voor veel bedrijven een grote uitdaging. Er zijn diverse zaken die in overweging genomen moeten worden om een goede beslissing te kunnen nemen, zoals bijvoorbeeld de verwachte groei en de manier van werken. Maar dat is lang niet alles. Om uw organisatie te helpen bij het maken van de juiste keuzes heeft Marts de Huisvestingsscan ontwikkeld.

Als er een nieuw pand gekozen moet worden, is de locatie en het aantal vierkante meters belangrijk, maar ook de voorwaarden die horen bij een huurcontract. Extra zaken als berging, servicekosten en medegebruikers van een pand zijn ook zeker belangrijke zaken om mee te nemen bij het maken van een beslissing. Daarnaast is het heel belangrijk om te weten wat u, naast het huisvesten van uw kantoor, wilt bereiken met de nieuwe locatie.

We zien helaas vaak dat er niet stil wordt gestaan bij bepaalde zaken, waardoor de plank wordt misgeslagen. Een bedrijf dat een locatie huurt welke nagenoeg geen aansluiting heeft met het OV terwijl er grotendeels jongeren werken die afhankelijk zijn van het openbaar vervoer is hier een voorbeeld van.

We kunnen het meeste voor u betekenen als we zo vroeg mogelijk in het proces bij u aan tafel zitten. Soms blijkt dat er in de huidige situatie oplossingen aan te dragen zijn waardoor een verhuizing (nog) niet nodig is. Anders helpen wij u graag bij het vinden van een geschikte locatie. Tijdens de zoektocht geven we advies en maken we snel een indelingstekening van de nieuwe locatie op basis van een ruw opgesteld programma van eisen waardoor u optimaal inzicht krijgt over de ruimte die u wilt gaan huren of kopen. In weinig tijd en met beperkte kosten bieden we u op deze manier snel een onafhankelijk advies. De indelingsplattegrond heeft u dan al als u tot huren of kopen overgaat en deze hoeft vervolgens alleen nog te worden gedetailleerd.