Baanbrekers is een maatschappelijk betrokken organisatie die zich met veel toewijding inzet voor een effectieve uitvoering van de participatiewet in een deel van Brabant.  Momenteel worden voorbereidingen getroffen voor een noodzakelijke verbouwing van één van de gebouwen op het terrein in Waalwijk.

Om tot verbouwen over te gaan moest het kantoorgedeelte en het ontvangstgedeelte voor bezoekers verhuizen naar een tijdelijk onderkomen. De medewerkers hebben zoveel mogelijk zelf voorbereid maar kwamen toch tot de conclusie dat er wat hulp nodig was. De primaire dienstverlening ging immers gewoon door en die vergt, zonder een verhuizing in het verschiet, al optimale inzet van iedereen.

Marts heeft dus het laatste stukje overgepakt en tot draaiboekniveau gebracht. Benodigde informatie en nog wat openstaande punten kwamen snel in beeld met behulp van een kleine werkgroep en wat losse gesprekken met teammanagers. Het was heerlijk om te doen en te merken dat we de medewerkers echt konden ontzorgen. Met de vaste verhuizer van Baanbrekers, De Haan uit Alblasserdam, verliep de verhuizing als een zonnetje. De organisatie is continue operationeel ge bleven en zitten er weer prima bij op de tijdelijke locatie.