Eastman Chemical is een internationaal, beursgenoteerd bedrijf gespecialiseerd in het maken van materialen, additieven en speciale chemicaliën en vezels die onderdeel zijn van de producten die we dagelijks gebruiken. Duurzaamheid en veiligheid staan bij Eastman voorop.

Het Nederlandse hoofdkantoor voldeed niet meer aan de eisen, omdat Eastman wilde overstappen op een flexibelere manier van werken waardoor efficiënter met vierkante meters omgegaan kon worden. Daarom was het besluit genomen om te gaan verhuizen naar een bestaand kantoorpand genaamd Eurogate II in Rotterdam Alexander. In samenwerking met Mondial Movers Van der Velde – ’tVeentje Verhuizingen heeft Marts de verhuizing van Capelle naar Rotterdam voorbereid, begeleid en gecoördineerd.

Naast de verhuizing viel het schrijven van diverse communicatiestukken onder onze verantwoording en hebben we ondersteund bij de afstoot van het oude pand. Omdat het oude meubilair niet paste bij de nieuwe manier van werken, heeft Eastman nieuw meubilair aangeschaft. Een deel van het oude meubilair werd verdeeld onder andere Eastman locaties. Marts heeft de verhuizing van dit meubilair en diverse marketingmaterialen naar locaties in Gent, Luxemburg en Middelburg begeleid.