Marel is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van systemen voor het verwerken van pluimvee. Door de snelle groei die Marel doormaakt, vinden er veel verschuivingen binnen de organisatie plaats. Om alle extra medewerkers te kunnen huisvesten worden op de grote campus in Boxmeer diverse ruimtes verbouwd en is er een groot stuk nieuwbouw aan het hoofdgebouw bijgebouwd.

In de nieuwbouw, die eind 2016 gereed was, moesten diverse afdelingen van verschillende bedrijfsonderdelen (Marel Poultry, Meat en Further Processing)  worden gehuisvest. Marel vroeg Marts de verhuizingen van deze verschillende afdelingen voor te bereiden en te begeleiden. Ook waren we verantwoordelijk voor de herindeling van het meubilair en het voeren van diverse gebruikersgesprekken. Door de aard van de werkzaamheden lag de prioriteit op het zo kort mogelijk houden van de tijd dat de medewerkers uit de lucht waren door de verhuizing.

Na het succes van bovenstaande verhuizingen schakelt Marel ons regelmatig in en hebben we inmiddels diverse verhuizingen succesvol afgerond.